Tijd vliegt als ge u amuseert. Dat hoor je wel eens vaker. Maar voor Harmonie Oudenaarde is dat zeker geval. In amper drie jaar tijd is Harmonie Oudenaarde uitgegroeid tot een absolute top-feestlocatie. Denk maar aan de vele concerten, parties, comedy-avonden of alle andere activiteiten waar we jullie mochten verwelkomen.

Zo’n verjaardag vier je best in stijl. En dat is wat we een heel weekend lang zullen doen. Want zowel op vrijdag 21, als zaterdag 22 oktober hebben we een en ander op stapel staan.

Vrijdag 21 oktober: Harmonie B-day Party met o.a. Tien Ton Vuist (live)

Op de eerste dag van ons verjaardagweekend nodigen we de stevigste rock’n roll band uit Oudenaarde uit: Tien Ton Vuist. Na hun ronkende passage in Kaffe Hyppo nu nog steviger in Harmonie Oudenaarde.

Tien Ton Vuist oftewel: recht in u muil zoals het is. Muziek in de vorm van een vuist. Rauw, zonder franjes. Schorre keel.

Met aansluitend een afterparty met David D en Monsieur aan the wheels of steel.

Zaterdag 22 okt: Groove Selectors Deluxe

Ongetwijfeld één van de vetste feestjes in Harmonie Oudenaarde.

Blijven stilstaan is een uitdaging … zo catchy zijn de groovy beats op Groove Selectors.

Speciaal voor het B-day weekend van Harmonie Oudenaarde maken we er een Deluxe Editie van: extra decor, licht, private bar en uiteraard tons of fun!

Ha ja, onze goede vrienden de Soul Shakers lieten weten dat ze ook van de partij zullen zijn. Feestje gegarandeerd dus!

Meer info & tickets

Al het nieuws op een rij

Huur zaal Harmonie voor jouw feest!

huur hier de zaal